Translaterra

Servis za prevoditeljske i jezično obrazovne usluge

Prijevodi

Nudimo profesionalne prijevode na hrvatski jezik iz raznih poslovnih područja.

 

 

Više…

Lektura

Profesionalna lektura i uređivanje teksta osiguravaju ispravnost dokumenata.

 

 

Više…

Nastava

Nudimo individualne poduke iz engleskog i francuskog jezika te pripremne tečajeve za standardizirane ispite.

 

 

Više…

Sudsko tumačenje

Kao licencirani prevoditelj vršimo usluge prijevoda te ovjere dokumenata na engleski i francuski jezik.

 

 

Više…

POVJERLJIVOST

S obzirom na veliki broj podataka i informacija koji se svakodnevno objavljuju u javnosti, smatramo kako nikada nije bilo bitnije povjerljivo postupati s informacijama nego u današnje vrijeme.

Sa svim Vašim podacima postupati ćemo u skladu s najvišim standardima povjerljivosti. Razumijemo koliko Vam je važno kako se podaci iz pravnih dokumenata ili planova o lansiranju novih proizvoda na tržište ne bi otkrili javnosti.

KVALITETA

Visoko smo motivirani uspjehom, stoga nam je prvoklasna kvaliteta prijevoda glavni prioritet. Svi prevoditelji u timu su vrhunski obrazovani jezični stručnjaci s velikim iskustvom u pojedinim granama prevođenja.

Prijevod nije samo prevođenje riječi na drugi jezik. Tekst se također treba približiti ciljnom jeziku – na stilskoj te na kulturnoj razini.

SUSTAVI PRIJEVODNE MEMORIJE

Naši prevoditelji rade s najnovijim sustavima prijevodne memorije, takozvanim CAT alatima, za sve vrste tekstova kako bi zajamčili dosljednost prijevoda. Zahvaljujući ovim tehničkim dostignućima možemo jamčiti konzistentnost te visoku kvalitetu prijevoda.

KLIJENTI O NAMA

Ana je vrlo temeljita, apsolutno poznaje duh jezika, i izuzetno je profesionalna te ugodna. Kad mi je trebala lektura poglavlja doktorske dizertacije, Ana je vrlo temeljito obavila posao, i objasnila mi zbog čega je neke stvari presložila i promjenila, tako da me nesto i poučila. I to u rekordnom vremenu.”

Renata H.

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI